Francouzský gastroprůvodce poprvé hodnotil restaurace v Česku. Tohle je 12 nejlepších
Páteční pětka / Šéfkuchař Jan Knedla ve víkendovém dotazníku
Můj tým je důvodem, proč Papilio získalo od Gault&Millau čtyři čepice
Nejlepší je Knedlovo Papilio. Uznávaný gastroprůvodce poprvé hodnotil Česko
Michelin prošel české restaurace. Chválí zvěřinu či houby, víno je slabina
Léto na talíři Papilio zvládlo skvěle. Restaurace čeká na michelinskou hvězdu připravená
Gastromapa Lukáše hejlíka, 90 vteřin s honzou knedlou z papilio
Papilio je špičkou mezi českými restauracemi: z nuly na dvě hvězdy Michelin Guide
Jako mávnutím kouzelných motýlích křídel se můžete přesnést do světa luxusních chutí v Restaurantu Papilio.
Jan knedla -Věděl jsem, že musím 10 let makat, abych mohl začít tvořit.
Fine dining na vesnici. Zkušenosti z celého světa úročí Čech z michelinek v nové restauraci.
Jan Knedla: Cítil jsem, že začínám stagnovat, tak jsem jel pracovat do restaurace Amber v Hongkongu
K čemu je nám Papilio? Restaurace za Prahou má na michelinskou hvězdu.
Michelinští kuchaři jsou skoro všichni psychopati, říká šéfkuchař Knedla.
Tento web využívá cookies
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Zobrazit podrobnosti